Εταιρεία

Η Εταιρεία ARServices δραστηριοποιείται στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Λίγα Λόγια για Εμάς

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ARS ΤΕΧΝΙΚΗ A.E.

Η ARServices δραστηριοποιείται δυναμικά στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) παρέχοντας τις υπηρεσίες της στην μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2010 με κυρίαρχο ρόλο στην εγχώρια αλλά και στην ευρωπαϊκή αγορά των φωτοβολταϊκών παρέχοντας υπηρεσίες που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα υλοποίησης ενός Φωτοβολταϊκού σταθμού (μελέτη, συντήρηση, κατασκευή, προμήθεια εξοπλισμού).

“Όραμα της εταιρείας είναι να συμβάλλει στην ανάπτυξη των ΑΠΕ και στην ενσωμάτωση τους στο ενεργειακό μείγμα του πλανήτη”.

“Στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες που διασφαλίζουν την απρόσκοπτη παραγωγή καθαρής ενέργειας”.

Η ARServices έχει αναλάβει την ανάπτυξη και διαχείριση φωτοβολταϊκών έργων (solar asset management) συνολικής ισχύος μεγαλύτερης των 50 MW, ενώ έχει κατασκευάσει περισσότερα από 10 MW έργα φωτοβολταϊκών (EPC solutions). Mε εξειδικευμένο λογισμικό παρακολουθεί απομακρυσμένα την απρόσκοπτη λειτουργία όλου του πάγιου εξοπλισμού διατηρώντας ιστορικό των έργων που έχει κατασκευάσει. 

Η εταιρεία από το 2014 έχει επενδύσει σημαντικά κεφάλαια για την αγορά εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού πάνελ φωτοβολταϊκών έργων αλλά και θερμογράφησης με Drone.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Η ομάδα της ARServices αποτελείται από καταρτισμένους και έμπειρους επαγγελματίες

Η ομάδα της ARServices αποτελείται από καταρτισμένους και έμπειρους επαγγελματίες, με ευρύ επιστημονικό υπόβαθρο (ηλεκτρολόγοι, μηχανολόγοι, περιβαλλοντολόγοι, οικονομολόγοι) που εργάζονται συστηματικά για τη βέλτιστη προετοιμασία, διαχείριση και απόδοση κάθε έργου.

Η ARServices είναι πιστοποιημένη με το Διεθνές Πρότυπο Ποιότητας ISO 9001:2008 από τον φορέα TÜV Rheinland Greece στον τομέα «Μελέτη, Προμήθεια, Κατασκευή, Συντήρηση και Καθαρισμό Φωτοβολταϊκών Σταθμών».

ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

H εταιρεία ARServices ΑΕ έχει θέσει ως στόχο την ενεργή συμβολή της στο κοινό όραμα της πράσινης ανάπτυξης. Η υλοποίηση του στόχου επιτυγχάνεται μέσω της παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών σε φωτοβολταϊκά έργα για την βελτιστοποίηση της απόδοσης τους.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα τόσο του εξοπλισμού και των επί μέρους υλικών, όσο και της λειτουργίας και απόδοσης των φωτοβολταϊκών συστημάτων μέσω ισχυρών συνεργασιών με κοινούς στόχους, με πιστοποιήσεις διεθνών φορέων, διακριβώσεις εξοπλισμού και χρήση τεχνολογίας αιχμής σε μετρητικά μηχανήματα.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό με εξειδικευμένη γνώση του αντικειμένου, ακολουθούμε τα απαιτούμενα πρότυπα & διαδικασίες.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Παρέχουμε ευέλικτες προτάσεις και λύσεις τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, όσο και προϊόντων εξασφαλίζοντας προστιθέμενη αξία σε κάθε επιλογή των πελατών μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Η υψηλή ποιότητα των έργων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε, η συνέπεια και η άρρηκτη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες και συνεργάτες μας, αποτελούν τα ισχυρά εφόδια για να μπορούμε να διευρύνουμε διαρκώς τις δραστηριότητές μας.

Η ARServices στα πλαίσια της ανάπτυξης ολοκληρωμένων φωτοβολταϊκών συστημάτων συνάπτει στρατηγικές συμφωνίες με τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου διαμορφώνοντας ισχυρή παρουσία στο χώρο, ικανοποιώντας ταυτόχρονα τα αυστηρά κριτήρια των πελατών της.

Συγκριτικά πλεονεκτήματα συνεργατών μας:
Scroll to Top